VVS & RÖRSERVICE

RÖRMOKARE I JÄRFÄLLA

VÅRA TJÄNSTER

På Nova VVS & Rörservice AB utför vi olika typer av VVS- arbeten, allt från service, renovering, tillbyggnadsarbeten samt nyproduktion. Se fler exempel längre ner på sidan.
Vi har samarbeten med andra företag och har helhetslösningar när du vill ha ett nytt badrum eller kök. Inga jobb är för stora eller för små. Med kunden i fokus så gör vi det där lilla extra för att hålla hög service samt tillgänglighet.

Vi utgår från Järfälla men arbetar i hela Stockholms län både med privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar. Har du ett jobb som behöver utföras så tveka inte på att höra av dig. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och försöker Alltid lösa era VVS förfrågningar på ett så prisvärt och kvalitetsmässigt sätt som möjligt.

CERTIFIERADE RÖRMOKARE I JÄRFÄLLA

EN VVS-INSTALLATÖR ATT LITA PÅ

Alla våra vatteninstallationer utförs av certifierade rörmokare med behörighet och utförs fackmannamässigt enligt gällande branschregler i Säker Vatten.

Skälet till att anlita en behörig rörmokare är att det krävs en viss kompetens om både arbetets utförande samt om det material som ska användas så att arbetet utförs med minimal risk för att det uppstår framtida skador. När det kommer till avloppsledningar och att jobba med vatten på ett felaktigt sätt så kan man ställa till med stora problem med vattenskador som följd. Därför är det väldigt klokt att anlita en VVS-installatör (rörmokare) som är auktoriserad och som använder sig av certifierade installatörer. Om du utför VVS-arbeten själv eller anlitar någon som inte är behörig finns en risk att om det inträffar en vattenskada eller en fuktskada i framtiden så kan försäkringsbolaget neka ersättning. Det betyder att du själv får bekosta reparationerna, vilket kan bli mycket kostsamt.

ETT URVAL AV VÅRA VVS-TJÄNSTER

 • Blandarbyten
 • Reparationer efter läckor
 • Byte av WC-stolar
 • Byte av badrumsmöbler
 • Installationer av Diskmaskiner och tvättmaskiner
 • Kompletta badrumsrenoveringar
 • Köksrenoveringar
 • Byten av värmesystem (radiatorer)
 • Installationer av värmepumpar
 • Vi jobbar även med effektivisering av värmesystem
 • Vi har stor och bred kunskap

Genom att hjälpa våra kunder att gå över från direktverkande el till energieffektiva värmepumpar och golvvärmesystem som sänker deras energikostnader. Vi hjälper till med installationer av bergvärmepumpar radiatorer och även byten av termostatventiler på befintliga vattenburna värmesystem.

VI TAR ANSVAR!

På Nova VVS & Rörservice AB i Järfälla tar vi ansvar för vårt arbete och lämnar alltid garantier på våra installationer och materialet vi använder för att kunna utföra jobbet.
Säker Vatten är en organisation som bland annat kontrollerar och auktoriserar VVS-företag.
Företag som innehar Säker Vatten-certifikat har granskats utifrån flera parametrar och är därav seriösa och utbildade inom yrket. Så när du anlitar oss kan du känna dig trygg från första bemötande till färdig installation och att jobbet utförs efter
gällande branschregler.